Maureen Dobbelaere — Ayurveda is mijn grote passie. In diverse centra in India en Sri Lanka genoot ik ayurvedische en yoga-opleidingen. Daarnaast studeerde ik af aan de School van Ayurveda te Gent en ben ik opgeleid in aromatherapie en voetreflexologie. Naast mijn werk als ayurvedisch consulent begeleid ik al ruim 10 jaar kleine groepen naar een ayurvedisch centrum in Zuid-India.

Auroveda — Aan de rand van het bos, een beetje beschut door de heuvels van Pays des Collines, werk ik als ayurvedic practitioner in mijn privé-praktijk Auroveda. Auro staat voor dageraad, ochtendgloren, licht worden en veda voor wijsheid, kennis, levenswijze. Auroveda wil met een breed aanbod aan behandelingen, coaching en adviezen helpen en ondersteunen om bewuster in het leven te staan, te leven in diepe verbinding met jezelf, oog in oog met alles wat je drijft. Durf jezelf de vraag stellen: wat is de diepere zin van mijn bestaan hier op aarde? Wat brengt me echte levensvervulling en voldoening?

Fotografie — Naast mijn gezondheidspraktijk Auroveda ben ik ook werkzaam als natuurfotografe. Wil je kennismaken met mijn fotowerk klik dan door naar de fotogalerij. De galerij bevat voorlopig een kleine selectie.

Stuur een e-mail en blijf op de hoogte met de Auroveda nieuwsbrief