gezondheidscoaching

De Indische geneeskunst gaat ervan uit dat ieder mens geboren wordt met een unieke constitutie. 
De ene mens is van nature rustig, een ander mens is juist vurig of beweeglijk. De spijsvertering is bij de ene langzaam en regelmatig, bij de ander juist snel of onregelmatig.

Iemand is gelijkmoedig van karakter, een ander heftig of wispelturig. Zolang je in staat bent om te leven vanuit je geboorteconstitutie, je eigenheid, zal je in evenwicht blijven. Zodra je hiervan vervreemdt, word je ziek . Ayurveda gaat uit van lichaam-geest-ziel als eenheid. 

breng jezelf weer in evenwicht

Gezondheidsklachten waarvoor je bij mij op consult komt, kunnen heel uiteenlopend zijn, zoals spijsverteringsongemakken, ademproblemen, diabetes, overgewicht, stress, depressiviteit, burn-out, slaapstoornissen of innerlijke verwarring. 

Uitgangspunt is jouw huidige constitutie en het onevenwicht dat hieruit is af te lezen. Mijn gezondheidspraktijk is er op gericht je weer in contact te brengen met het zelfgenezend vermogen dat diep in jou aanwezig is. Opnieuw verbinding maken met je eigen gevoel voor gezond-zijn, is het doel dat ik samen met jou wil bereiken. 

Zodra je zelf bewuster raakt van de gewoontepatronen die je leven belasten, wordt ook duidelijk in welke richting je wil veranderen en wat hiervoor nodig is. Dit kan het aanpassen van je voedingspatroon zijn, het integreren van adem- of yogaoefeningen, kruidentherapie, het ontvangen van helende massages of je meditatief leren afstemmen op de natuurlijke harmonie die in jezelf aanwezig is.

Tijdens een coachingsgesprek ga ik samen met jou in op verschillende gezondheidsaspecten:

=

dagelijkse leefstijl

=

ademhaling

=

lichaamsbeweging

=

reiniging

=

voeding & kruiden

=

persoonlijke bewustwording

een coachingsgesprek duurt 1u30   •   € 50

een online consult  •  meer info: klik hier

 

 

 

 

Stuur een e-mail en blijf op de hoogte met de Auroveda nieuwsbrief